03 augustus 2022

Bezoek onze stand tijdens de Technishow 2022 in Utrecht

Van 30 augustus tot en met 2 september vindt de Technishow weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook VWCO is aanwezig tijdens de beurs voor de maakindustrie. Wij tonen u tijdens deze beurs graag onze laatste ontwikkelingen!

Tijdens de Technishow zullen wij u de verschillende mogelijkheden van de Techman Cobots laten zien. Zo tonen wij u een pick and place applicatie en een las applicatie. Maar laten wij u, in samenwerking met Ramlab, ook de laatste ontwikkelingen zien van de MaxQ. MaxQ Cobot is het automatische reparatiesysteem voor metalen onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage tijdens het gebruik. Denk hierbij aan rails, rotors en matrijzen. MaxQ Cobot combineert RAMLAB's MaxQ monitoring- en besturingssysteem met een Techman collaboratieve robot en Miller lasbron.

Wij vertellen u hier graag alles over tijdens uw bezoek aan de Technishow 2022. U kunt ons vinden in hal 7 op stand B010. Graag tot ziens!
Klik hier om u gratis aan te melden voor de Technishow.

Recente artikelen

22 december 2022

Vrolijk Kerstfeest

Wij kijken met vertrouwen uit naar 2023 en willen u prettige feestdagen en een…

Lees meer
03 oktober 2022

Taste the Future 2022

Zien we jou bij het Taste the Future Event op 14 oktober? Op vrijdag 14 oktober zijn wij…

Lees meer
03 augustus 2022

Bezoek onze stand tijdens de Technishow 2022 in Utrecht

Van 30 augustus tot en met 2 september vindt de Technishow weer plaats in de Jaarbeurs…

Lees meer

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op