Partners

VWCO werkt rondom de TM cobots samen met een aantal partner integratoren. Hieronder ziet u een overzicht van deze partners. Ook bij deze partners kunt u terecht voor meer informatie over de TM cobots en de mogelijkheden.

Kuunders Technoworks B.V. is een flexibel en vooruitstrevend bedrijf dat voor ieder technisch vraagstuk een innovatieve en kwalitatieve oplossing levert.
Het bedrijf is gevestigd in Bakel op de Houtakker 3.

Contactpersoon: dhr. W. Kuunders
Website: kuunderstechnoworks.nl

logo-kuunders-technoworks-fc

WiredWorkers bestaat uit een multi disciplinair team, waarin wij werken aan een gezamenlijk doel: collaboratieve robots toegankelijk maken voor ieder bedrijf. Samen met de klant werken wij aan een optimaal geautomatiseerd bedrijfsproces.
Wij zijn gevestigd in Doetinchem op de logistiekweg 34.

Contactpersonen:
Robbin Mennings

E-mail adres: info@wiredworkers.io
Website: https://wiredworkers.io/nl/

wiredworkers-vwco-website

WeCobot is specialist in Collaborative robot solutions en is gevestigd in de omgeving Zwolle.

Contactpersoon: dhr. T.Bos
Website: wecobot.nl

wecobot_logohd

KOM E+A is een sterk groeiende organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van speciaal machinebouw voor de industrie. KOM E+A is sinds eind 2018 officieel integrator van de TM Robot
Het bedrijf is gevestigd in Heerlen op de Sourethweg 5C.

Contactpersoon: dhr. J. Franssen
Website: kom-ea.nl/nl

logo-kom-e-a-standaard

Het Cobotcenter maakt deel uit van de DERO GROUP.
Het doel van het Cobotcenter is om het voor klanten slim, eenvoudig en veilig te maken om de juiste cobot voor hun toepassing te selecteren.
Het bedrijf is gevestigd in Nieuw Vennep op de Luzernestraat 77

Contactpersonen:
Maro Dedel, commercieel directeur
Corstiaan Verbeek, technisch directeur
John Staudenmaijer, accountmanager
Jacco Jansen, technisch commercieel support

Website: cobot-center.com

derogroep

ROBEX is een modern bedrijf met duidelijke focus op robotica. Robex biedt zijn klanten oplossingen op maat voor hun toepassing. Dit vanaf het ontwerp tot en met de volledige uitvoering van uw project.
Het bedrijf is gevestigd in Tubeke (BE) op de Avenue Landas 17

Contactpersonen:
Filip Tuypens

Website: robex.be

robex.be-logo

ITEQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op mechanical engineering, industrial design, ontwikkeling, re-engineering, prototyping en productiegereed maken van onderdelen. Als System Integrator bedenken en maken zij klant specifieke oplossingen voor uw productieproces. Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van TM cobots.
Het bedrijf is gevestigd in Nijkerk op de Rijnerf 12

Contactpersoon:
Martijn Lammers

Website: iteqengineering.nl/system-integrator-iteq

iteq-engineering_cmyk

Rolan Robotics heeft zich gespecialiseerd in toegepaste robotisering en is actief in onder andere de metaalsector maar ook de food en non-food sectoren. Rolan Robotics ontzorgt de klant door een actieve rol te spelen in de uiteindelijke robotoplossing welke vaak een onderdeel is van de gehele productielijn. De TM cobots maken sinds enige tijd ook onderdeel uit van de toegepaste robotisering en worden veelvuldig ingezet in de automatisering van de productieprocessen.
Rolan Robotics is gevestigd in Zwaag op De corantijn 6.

Contactpersoon:
Paul Barendse- Sales manager

Website: rolan-robotics.com

rolan-robotics

Bij Romias Robotics zijn we altijd bezig met “de volgende stap in automatisering” en implementeren we (robot)oplossingen voor de vragen die we uit de industrie ontvangen. We zijn een kennis-gedreven organisatie en werken nauw samen met internationale bedrijven uit het high-tech segment en met hoge scholen en universiteiten. Bijna alle projecten die wij uitvoeren in binnen- en buitenland zijn complex en vernieuwend. We proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen zodat we deze snel kunnen adopteren in onze projecten. Omdat we naast een automatiseringstak ook een SDV-tak hebben kunnen we snel projecten combineren waar beide vakgebieden samenkomen.

Contactpersoon :
Martijn Jansen

email: sales@romias.nl
website: www.RomiasRobotics.nl

rom17007-logo-robotics-fc-vierkant-vwco-site

QnQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op proces automatisering. Als system Integrator van Techman cobots “TM” kijken we samen met u welken bedrijfsprosessen wij kunnen automatiseren of het nu gaat om uw productiecapaciteit verhogen of u productielijn om te bouwen naar de anderhalve metereconomie ons multidisciplinair “Qbotics” team bestaande uit; hard- software en mechatronische engineers vinden samen met u altijd wel een oplossing. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven aan de Hastelweg 222

Contactpersoon:
Lambert Paulij

Website: qnq.nl

qnq-engineering-website

Bij Elektro Gruppen richten we ons op ontwikkeling, aangezien de meest concurrerende bedrijven van de toekomst de snelle ontwikkeling moeten kunnen bijhouden. We vinden het erg belangrijk dat we onze klanten altijd de beste service kunnen bieden in de vorm van bekwame medewerkers en het beste materieel op de markt. Het is ook belangrijk voor ons dat onze klanten hun optimalisatiemogelijkheden zien, aangezien hierdoor meer concurrerende bedrijven in Denemarken ontstaan.

Contact:
info@elektro.dk

Website:
elektro.dk

elektro-gruppen

DBM Industrial is een jonge en frisse organisatie, opgericht door gedreven techneuten. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan met een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen.

Om ons heen hebben we diverse partners verzameld, zodat we totaaloplossingen kunnen bieden voor industriële robot-, handling- en transportsystemen.

Contact:
Jonathan de Bruin (085-0420515)
info@dbm-industrial.nl

Website:
dbm-industrial.nl

logo-dbm