System Integratoren

VWCO werkt rondom de TM cobots samen met een aantal system integratoren. Hieronder ziet u een overzicht van deze partners. Ook bij deze partners kunt u terecht voor meer informatie over de TM cobots en de mogelijkheden.

WiredWorkers bestaat uit een multi disciplinair team, waarin wij werken aan een gezamenlijk doel: collaboratieve robots toegankelijk maken voor ieder bedrijf. Samen met de klant werken wij aan een optimaal geautomatiseerd bedrijfsproces.
Wij zijn gevestigd in Doetinchem op de logistiekweg 34.

Contactpersonen:
Robbin Mennings

E-mail adres: info@wiredworkers.io
Website: https://wiredworkers.io/nl/

wiredworkers-vwco-website

Kuunders Technoworks B.V. is een flexibel en vooruitstrevend bedrijf dat voor ieder technisch vraagstuk een innovatieve en kwalitatieve oplossing levert.
Het bedrijf is gevestigd in Bakel op de Houtakker 3.

Contactpersoon: dhr. W. Kuunders
Website: kuunderstechnoworks.nl

logo-kuunders-technoworks-fc

Bij Romias Robotics zijn we altijd bezig met “de volgende stap in automatisering” en implementeren we (robot)oplossingen voor de vragen die we uit de industrie ontvangen. We zijn een kennis-gedreven organisatie en werken nauw samen met internationale bedrijven uit het high-tech segment en met hoge scholen en universiteiten. Bijna alle projecten die wij uitvoeren in binnen- en buitenland zijn complex en vernieuwend. We proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen zodat we deze snel kunnen adopteren in onze projecten. Omdat we naast een automatiseringstak ook een SDV-tak hebben kunnen we snel projecten combineren waar beide vakgebieden samenkomen.

Contactpersoon :
Martijn Jansen

email: sales@romias.nl
website: www.RomiasRobotics.nl

romias

QnQ Engineering is een innovatief bedrijf dat zich richt op proces automatisering. Als system Integrator van Techman cobots “TM” kijken we samen met u welken bedrijfsprosessen wij kunnen automatiseren of het nu gaat om uw productiecapaciteit verhogen of u productielijn om te bouwen naar de anderhalve metereconomie ons multidisciplinair “Qbotics” team bestaande uit; hard- software en mechatronische engineers vinden samen met u altijd wel een oplossing. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven aan de Hastelweg 222

Contactpersoon:
Lambert Paulij

Website: qnq.nl

qnq-engineering-website

Bij Elektro Gruppen richten we ons op ontwikkeling, aangezien de meest concurrerende bedrijven van de toekomst de snelle ontwikkeling moeten kunnen bijhouden. We vinden het erg belangrijk dat we onze klanten altijd de beste service kunnen bieden in de vorm van bekwame medewerkers en het beste materieel op de markt. Het is ook belangrijk voor ons dat onze klanten hun optimalisatiemogelijkheden zien, aangezien hierdoor meer concurrerende bedrijven in Denemarken ontstaan.

Contact:
info@elektro.dk

Website:
elektro.dk

elektro-gruppen

DBM Industrial is een jonge en frisse organisatie, opgericht door gedreven techneuten. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. We gaan graag nieuwe uitdagingen aan met een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen.

Om ons heen hebben we diverse partners verzameld, zodat we totaaloplossingen kunnen bieden voor industriële robot-, handling- en transportsystemen.

Contact:
Jonathan de Bruin (085-0420515)
info@dbm-industrial.nl

Website:
dbm-industrial.nl

logo-dbm

Bij Kosters Machine Service bieden wij diensten aan afgestemd op de wensen van de klant. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring kennen wij de sector als onze broekzak. Geen uitdaging is te groot of te klein en wij doen onze uiterste best om het beste resultaat te realiseren voor ieder project.
Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze werkzaamheden precies af op uw behoeften. Of het nu om onderhoud gaat of om een modificatie, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een plan op dat speciaal op u is afgestemd.

Contact:
Jerry Kosters
info@kostersmachineservice.nl

Website:
www.kostersmachineservice.nl/

kosters-machine-service