TM5/TM12 Robot

‘s Werelds eerste collaborative robot met ingebouwde vision.

De collaborative robot, ook wel cobot genoemd, van de firma Techman kenmerken zich door de simpele programmering, de innovatieve vision mogelijkheden en hun veelzijdige inzetbaarheid. Daarnaast zijn de TM cobots uitgerust met veiligheidsmaatregelen die voldoen aan de huidige standaard.
De TM cobot kan in tegenstelling tot industriële robots samenwerken met mensen en naast mensen, zonder dat hier extra veiligheidsmaatregelen aan te pas komen.

Vision with cobots

De TM cobot is uitgerust met een ingebouwd vision-systeem dat perfect in zowel de hardware als de software is geïntegreerd. Veel standaard robot vision functies zijn al in het systeem ingebouwd: patroonvergelijking, lokalisatie van objecten, beeldverbetering, lezen van barcodes en kleurherkenning. Al deze functies zijn geïntegreerd in de gebruikersvriendelijke gebruikersinterface.

robo-art-1

Techman Robot

Techman robot werd in 2012 opgericht door het bedrijf Quanta Storage Inc. uit Taiwan. De merknaam Techman bestaat uit de woorden ‘Technology’ en ‘Human’, wat perfect het doel van de Techman Robot verklaart. Terwijl de wereld de Industry 4.0 en het tijdperk van het Internet of Things (IoT) en cloud computing gaat ondersteunen, richten de TM cobots zich op het upgraden van de ontwikkelingen in de automatisering.
www.tm-robot.com

Mogelijkheden

Specificaties TM Cobots

Model TM5-700 TM5-900 TM12 TM14
Gewicht 22kg 22.2kg 33.3kg 32.6kg
Max. draaglast 6kg 4kg 12kg 14kg
Max. bereik 700mm 900mm 1300mm 1100mm
Aantal vrijheidsgraden 6 assen 6 assen 6 assen 6 assen
Herhalingsnauwkeurigheid +/- 0.05mm +/- 0.05mm +/- 0.1mm 0.1mm
Download specificaties

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de TM robot. Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op